جهاددانشگاهی استان کردستان برگزار کرد؛

برگزاری نشست «نقش ارتقای نشاط اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد» در کردستان جدید

نشست «نقش ارتقای نشاط اجتماعی با تمرکز بر جامعه دانشگاهی در پیشگیری از اعتیاد» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان ۶ بهمن‌ماه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد.

ادامه مطلب
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان خبر داد:

آغاز ثبت نام نهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در کردستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان از شروع ثبت نام نهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران "نشان خواجه نصیر الدین طوسی" خبر داد.

با حضور رییس جهاددانشگاهی کشور در قالب ویدئو کنفرانس؛

مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی کردستان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی کردستان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با هدف ترویج فرهنگ، دانش نوآوری و کارآفرینی بین جوانان و دانشجویان افتتاح شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان

مناظرات دانشجویی فضای گفت‌‌وگو را برای دانشجویان فراهم کرده است

رئیس جهاددانشگاهی کردستان به برگزاری مناظرات دانشجویی به عنوان یکی از فعالیت‌های فرهنگی مؤثر جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی کردستان با برگزاری مناظرات، فضا و بستر گفت‌وگو را برای دانشجویان دانشگاه‌ها فراهم کرده است.

ادامه مطلب
مدیر عامل شعب بانک مسکن استان کردستان:

جهاددانشگاهی یک مجموعه کامل از ارائه خدمات است

مدیر عامل شعب بانک مسکن استان کردستان گفت: خدمات جهاددانشگاهی در تمام زمینه ها ارزنده و کاربردی است و ما خوشحال خواهیم بود که از این مجموعه کامل نقاط مشترک همکاری را شناسایی و به اشتراک بگذاریم.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان کردستان اعلام کرد؛

آغاز دوره آموزشی دهیاران استان کردستان

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: اولین دوره آموزشی دهیاران استان در سال جاری به همت جهاددانشگاهی در استان کردستان برگزار می شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان کردستان

دوره آموزشی آشنایی روش‌های تقویت و بهسازی سازه برگزار شد

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: دوره آموزشی روش‌های تقویت و بهسازی سازه ویژه شهرداران و کارشناسان فنی شهرداری ها در جهاددانشگاهی استان کردستان برگزار شد.