نماینده ولی فقیه در استان کردستان

ظرفیت ها و پتانسیل های جهاددانشگاهی بایدبیشتر به جامعه معرفی شود

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ کد : ۷۵۴۱۵ عمومی تاپ خبر
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی را باید خوب به جامعه بشناسانید، گفت: لازمه این شناخت مراودات، آمد و رفت‌ با مسئولان، بزرگان و علما و ارائه فکر و ایده به آنان است.
ظرفیت ها و پتانسیل های جهاددانشگاهی بایدبیشتر به جامعه معرفی شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان  در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی کردستان گفت: مدیران بومی با پذیرش مسئولیت باید تلاش مضاعفی داشته باشند و با داشتن ابتکار عمل و نوآوری در عرصه‌های مختلف بدرخشند.

وی یکی از مشکلات کنونی جامعه را روزمره‌گی دانست و افزود: حرکت‌های علمی و فرهنگی امروز در سطح جامعه دچار روزمره‌گی شده است و این روزمره‌گی قاتل کار و تلاش است لذا باید هر روز، هفته، ماه و سال یک نوآوری و خلاقیت جدید را در کار ابداع کرد و این نیازمند تفکر و اندیشه است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد و رویش انقلاب اسلامی است لذا باید همواره در حال رشد و شکوفایی بوده و یک تحرک مضاعفی را در سطح جامعه داشته باشند.

وی تأکید کرد: در این راستا با مدنظر قرار دادن فعالیت‌های خوب و اثرگذار گذشته و انجام فعالیت‌ و کارهای جدید خلاءهای موجود را بیشتر پر کرده و پویاتر و پرتحرک‌تر از گذشته گام بردارید.

حجت‌الاسلام پورذهبی در ادامه با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی را باید خوب به جامعه بشناسانید، افزود: لازمه این شناخت مراودات، آمدورفت‌ با مسئولان، بزرگان و علما و ارائه فکر و ایده به آنان است که این امر موجب شناخت بیشتر این نهاد انقلابی در سطح جامعه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دیدگاه در مورد برخی حوزه‌ها یک نگاه پروژه‌ای بوده و این درست نیست، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با برگزاری نشست‌ها، میزگردهای تخصصی و نشست‌های هم‌اندیشی با حضور اساتید دانشگاهی در حوزه‌های مختلف بیشتر خود را به جامعه دانشگاهی و مردم بشناساند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: در حال حاضر هزار و ۲۰۰ استاد دانشگاه در سطح استان داریم که از این تعداد ۲۰۰ استاد بانو هستند که یک ظرفیت متعالی برای استان محسوب می‌شود اما به دلیل کمبود ارتباطات نتوانسته‌ایم از تمام این ظرفیت‌ها استفاده لازم را ببریم.

وی با اشاره به اینکه حضور در جلسات و نشست‌ها باید با علم و آگاهی بیشتر صورت گیرد تا بتوان نتیجه نهایی را از جلسات برگزار شده، ببریم، گفت: یک استان به واسطه نخبگان و صاحب‌نظران می‌تواند نمود بیشتری در سطح کشور داشته باشد اگر جامعه نخبگانی ظهور و بروزی نداشته باشند آن استان عقب می‌ماند.

جهاددانشگاهی کردستان نیازمند حمایت بیشتر مسئولان استانی است

محمدعادل رضایی، سرپرست جهاددانشگاهی کردستان امروز، ۲۱ شهریور در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تبریک هفته وحدت و ماه ربیع‌الاول گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های جهاددانشگاهی انجام کار فرهنگی به ویژه در دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به فعالیت دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در زیر مجموعه جهاددانشگاهی کردستان افزود: در تلاشیم با حمایت و پشتیبانی بیشتر زمینه تحقق منویات رهبری مبنی بر تولید اخبار خوب، مفید و امیدبخش را بیش از پیش در این رسانه‌ها فراهم کنیم.

سرپرست جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: سازمان دانشجویان، انتشارات، مرکز امام و انقلاب و ... از دیگر بخش‌های حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی بوده است که برای اثرگذاری این اقدامات باید در جمع دانشجویان و جامعه دانشگاهی قرار گیریم که برای تحقق این مهم در حال رایزنی با دانشگاه کردستان هستیم.  

وی ادامه داد: استان کردستان پنج هزار و ۴۰۰ شهید را تقدیم نظام مقدس انقلاب اسلامی کرده است لذا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بیان رشادت‌های شهدا و ایثارگران در اولویت جهاددانشگاهی کردستان قرار دارد.

رضایی، کردستان را مظهر وحدت و همدلی دانست و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی کردستان به صورت ویژه در بخش تقریب مذاهب و وحدت اسلامی کار می‌کند.


نظر شما :