اختتامیه دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی در کردستان
تیم جامعه شناسی دانشگاه کردستان عنوان نخست را کسب کرد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی در کردستان به همت معاونت جهاددانشگاهی استان کردستان و با حضور 10 تیم از دانشگاه های استان کردستان برگزار شد.
در اختتامیه این مناظرات دو تیم دانشگاه کردستان و علوم پزشکی به فینال راه پیدا کردند که در پایان تیم جامعه شناسی دانشگاه کردستان توانست به عنوان تیم اول شناخته شود و به عنوان نماینده استان کردستان به رقابتهای کشوری معرفی شود.
در ابتدای این جلسه معاون فرهنگی دانشگاه کردستان گفت: محیطهای علمی و دانشگاهی به مراکزی برای گفتوگو، نقد و نظر منصفانه و سعه صدر در شنیدن نظر مخالف تبدیل شوند و در این بخش برگزاری مناظرات جهاددانشگاهی کار بسیار با اهمیت و تأثیرگذاری است که امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای انبیای الهی و حتی خود قرآن کریم طرح سؤال است و بخش عمدهای از وحی الهی در لسان پیامبر اکرم(ص) با سؤال بوده است چراکه سؤال آغاز هر پیشرفتی است.
حجتالاسلام صفیزاده در ادامه گفت: تا موضوعی برای فرد سؤال نباشد انسان در مورد آن تفکر و تعقل نمیکند لذا لازمه تفکر و تعقل انسان از سؤال آغاز میشود و جستجو برای یافتن جواب انسان را به شناخت و آگاهی میرساند.
وی با تأکید بر اینکه انسان هیچ موقع نباید از طرح سؤال خجالت بکشد یا ناراحت شود، افزود: یکی از شاخصهها و یژگیهای بارز نسل جوان فراوانی سؤال است و نباید جوانان را در پرسیدن سؤال محدود کرد بلکه باید شرایطی فراهم کرد که آزادانه سؤالاتشان را بپرسند و ما هم جوابگو باشیم چراکه مطرح شدن سؤال موجب تفکر بیشتر شده و این تفکر موجب شناخت، آگاهی و تعقل بیشتر در فرد خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان در پایان یادآور شد: محیطهای علمی و دانشگاهی، مراکزی برای گفتوگو، نقد و نظر منصفانه و سعه صدر در شنیدن نظر مخالف باشد لذا برگزاری مناظرات جهاددانشگاهی کار بسیار با اهمیت و تأثیرگذاری در این بخش است که امیدواریم ادامه داشته باشد.
محمود کلاهدوزان، معاون فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی جهاددانشگاهی که ۲۱ اسفند در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، با تقدیر از جهاددانشگاهی کردستان در سبقت از سایر مراکز آموزشی در برگزاری مناظرات دانشجویی گفت: امیدواریم مناظرات دانشجویی در دانشگاهها آغاز پر برکتی برای پربارسازی فرهنگ گفتار و گفتمان در جامعه باشد.
وی با اشاره به اینکه دانشجو، سرمایه در حال پرورش دانشگاهها هستند، افزود: در این راستا باید در کنار تدریس دروس تخصصی دانشجویان را با اصول مورد نیاز جامعه نیز آشنا کرد لذا جای برگزاری مناظرات دانشجویی در دانشگاه خیلی خالی بود که به همت جهاددانشگاهی این امر محقق شده است.
معاون فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تأکید بر اینکه دانشگاهها باید شرایطی و زمینه لازم برای حضور تعداد و جمعیت بیشتری دانشجو در این مناظرات را فراهم کنند، اظهار کرد: امروز ما در جامعه با منطقیسازی گفتار، کلام صحیح و پیام مناسب فاصله زیادی داریم و نیاز ضروری است که به ویژه دانشگاهها و قشر دانشجو که آیندهساز کشور هستند، مناظرات را به یک فرهنگ دانشگاهی تبدیل کنند لذا باید تعداد دانشجوی شرکتکننده در این مباحث بیشتر باشد.
وی افزود: باید بین قشر دانشجو اجماعی حاصل شود که در کنار فراگیری علم از ساز و کار تصحیحی این روندها غافل نشوند و فضای گفتوگو در دانشگاه و تأثیرگذاری آن بر رفتار دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.
دکتر کلاهدوزان با تأکید بر احساس نیاز دانشجو به فرهنگ گفتوگو و گفتمان صحیح گفت: امیدواریم با برگزاری این مناظرات دانشجویی و توسعه آنها بتوانیم فرهنگ گفتوگوی منطقی را بین قشر دانشجو ساری و جاری کنیم.
مهدی ورمزیار، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان در ادامه این مراسم گفت: دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی با حضور ۱۰ تیم دانشجویی از دانشگاههای استان کردستان به مدت سه روز در تالار این سینای دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.
وی افزود: بعد از سه روز رقابت بین تیمهای دانشجویی دو تیم ماهان از دانشگاه علوم پزشکی و یک تیم جامعهشناسی از دانشگاه کردستان به مرحله فینال مسابقات راه یافتند که امروز در مراسم اختتامیه با گزاره «اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به افزایش فرزندآوری منجر خواهد شد» با هم به مناظره خواهند پرداخت.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه یک تیم از استان کردستان به مرحله منطقهای این دوره از مناظرات دانشجویی راه یافتند، گفت: امیدواریم با برگزاری مناظرات دانشجویی بتوانیم فرهنگ گفتوگو ی سازنده را در جامعه ترویج کنیم.
نظر شما :