کتاب نگرشی بر تکنیک های نقاشی چهره از رنسانس تا هنر معاصر در جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۶۸۰۳۷ فرهنگی
کتاب نگرشی بر تکنیک های نقاشی چهره از رنسانس تا هنر معاصر در انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان چاپ و رئانه بازار شد.
کتاب نگرشی بر تکنیک های نقاشی چهره از رنسانس تا هنر معاصر در جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید

 به گزارش روابط عمومی  جهاد دانشگاهی کردستان، کتاب « نگرشی بر تکنیک های نقاشی چهره از رنسانس تا هنر معاصر » نوشته آقای دکتر آذرنوش گیلانی در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.

نقاشی چهره به عنوان یک مردمنگاری مشخص و متمایز و با ویژگی های کم و بیش روشن، مانند اکثر مردمنگاری های سنتی از سده چهاردهم آغاز شد و در سده هفدهم در هلند به اوج و شکوفایی رسید.

 نقاشی چهره از دوره رنسانس تا آثار متاخر رئالیسم، نهادی قرارداد محور محسوب می شد. لذا نگاه ژرف هنرمندان بیشتر بر انسان "خاص" و " آرمانی" استوار است. در این نقاشی ها بیشتر با رویدادهای زندگی روزمره و غالباً واقع نما روبه رو هستیم؛ به این ترتیب، می توان کارکرد اصلی نقاشی چهره را خدمت به بزرگنمایی شخصیت و منزلت اجتماعی دانست. با این تفاسیر، ظهورهنرمندانی چون: داوینچی، آلبرشت دورر، رامبراند و کارواجو تکنیک های کیاروسکورو و تنبریسم را به منظور بازنمایی حجم چهره، برای ایجاد جلوه های هیجان انگیز این اسلوب در روند تحول تکنیک نقاشی چهره دست یافتند. در دوره مدرن، اندی وارهول از جمله پرکارترین و مشهورترین هنرمند مردمنگار زمان خود بود. زندگیش از همین طریق تامین می شد. برخلاف دیگر هنرمندان چهره ساز، وارهول هیچ دلیلی نداشت که نگاهی همراه با تملق و چاپلوسی به موضوع اثر خود داشته باشد.

کتاب « نگرشی بر تکنیک های نقاشی چهره از رنسانس تا هنر معاصر » در 99  صفحه در قطع رقعی  و با قیمت 120 هزار تومان در بهمن ماه 1402 توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.


نظر شما :