رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان
جهاددانشگاهی کردستان در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، اکبر اسدی در جمع جهادگران استان کردستان ضمن گرامیداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی ، اظهار کرد: نیروی انسانی یکی از مهم ترین بخش های هر سازمانی است که باید به آن توجه ویژه ای داشت.
وی عنوان کرد: شان و منزلت نیروی انسانی یکی مهمترین موضوعات جهاددانشگاهی است که همواره باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: جهاددانشگاهی استان کردستان در چند سال اخیر در حوزه اشتغال و کارآفرینی توانسته است با همکاری سایر نهادهای متولی در کاهش بیکاری استان با انجام طرح های خدمات هدایت شغلی مددجویان کمیته امداد، پایش اشتغال و اجرای طرح مشاغل خانگی و ... نقش مهمی را ایفا نماید.
وی افزود: یکی دیگر از فعالیت های مهم جهاددانشگاهی استان کردستان ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی در شهرستان های سنندج و بیجار بوده که استقرار چندین شرکت دانش بنیان و واحد فناور از جمله دستاوردهای این مراکز در استان کردستان است.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از اهداف مهم این نهاد در استان بسط و گسترش فعالیت های پژوهشی بوده که در این راستا طی چند سال اخیر توانسته با برنامه ریزی دقیق روند رو به رشدی را در استقرار واحدهای دانش بنیان و همچنین ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بند ناف طی کند.
وی ادامه داد: از جمله فعالیت های دیگر حوزه پژوهشی، انعقاد قرارداد با ادارات و سازمان های استان در قالب اجرای طرح های پژوهشی در زیر مجموعه ی گروه خدمات تخصصی GIS و همچنین گروه خدمات تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی(اتاف) بوده است.
وی رویکرد جدید فعالیت های این حوزه را استفاده از نیروهای جوان متخصص، پر انرژی و با انگیزه در قالب مجموعه های دانش بنیان دانست و افزود، در راستای همین رویکرد یک مجموعه دانش بنیان در حوزه ارائه خدمات تخصصی پزشکی با هشت نفر نیروی انسانی در مقاطع مختلف تحصیلی در معاونت پژوهشی مستقر گردیده و مشغول فعالیت می باشند و یک مجموعه دانش بنیان دیگر نیز با چهار نفر از جوانان متخصص در حوزه کشاورزی شروع به فعالیت نموده اند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان در ادامه اظهار کرد: برگزاری سلسله نشست های جهاد تبیین با محوریت آشنایی با آرا و اندیشه های اخلاقی امام خمینی(ره)، مسابقات مناظره دانشجویی، نشست های تخصصی دانشجویی، انجام طرح های افکارسنجی ملی و استانی در موضوعات مختلف و چاپ بیش از ۷۰ عنوان کتاب دانشگاهی، انعکاس اخبار و رویداد های استان در خبرگزاری های ایسنا و ایکنا و همچنین راه اندازی پایگاه خبری بازار کار از جمله فعالیت های حوزه فرهنگی بوده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، با اشاره به فعالیت حوزه آموزشی این واحد، تصریح کرد: با توجه به تجربه ی موفق چندین ساله این نهاد با برخورداری از ظرفیت های متنوع در حوزه فعالیت های آموزشی، اقدامات موثری صورت گرفته که می توان به توسعه آموزش های عمومی و تخصصی در دپارتمان های پزشکی، فرهنگ و هنر، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و ... در سطح شهرستان های استان، انعقاد قرارداد با ادارات و سازمان ها، اجرای موفق آزمون های استخدامی، تدوین بیش از ۳۰ عنوان دوره آموزشی مهارت محور و اجرای طرح آموزش کمک پرستاری، اشاره کرد.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته در چند سال اخیر شاهد روند رو به رشد فعالیت های آموزشی در سطح استان بوده ایم به طوری که تعداد دوره های آموزشی و فراگیران به طور چشم گیری افزایش یافته است.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان بیان کرد: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سنندج هم اکنون با دارا بودن ۱۳ کد رشته فعال در مقطع کاردانی و ۱۴ کد رشته فعال در مقطع کارشناسی بزرگترین مجموعه ی آموزشی در بین مراکز علمی کاربردی استان کردستان است.
اسدی در خصوص فعالیت های حوزه معاونت پشتیبانی نیز گفت: معاونت پشتیبانی به تناسب وظیفه ای که بر عهده دارد سعی کرده است با حمایت از کلیه فعالیت های حوزه های مختلف، بستر و زمینه ای را برای رشد و توسعه همه جانبه واحد به وجود آورد.
گفتنی است: در پایان این جلسه از سرکار خانم طیبه فرشادان، آقایان فرهاد محمدی، حسین ملاولی و کمال منصوری به عنوان جهادگر نمونه استان با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.
نظر شما :