نماینده مردم کرستان در مجلس شورای اسلامی

جهاددانشگاهی محرک توسعه اشتغال دانش بنیان در استان است

/جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران/
۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۷ کد : ۴۷۱۵۴ تاپ خبر
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت های اشتغال آفرین بسیاری در استان کردستان وجود دارد که برای بهره مندی از آن ها در مسیر اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی می تواند تسهیلگر و محرک خوبی باشد.
جهاددانشگاهی محرک توسعه اشتغال دانش بنیان در استان است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: محسن فتحی با اشاره به اینکه فعالیت جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی آمیخته با علم و فناوری است، اظهار کرد: در سال تولید دانش بنیان حمایت از واحدهای دانش بنیان و جوانان نخبه استان می تواند راهبرد جهاددانشگاهی باشد.

وی افزود: این نهاد انقلابی در کشف و پرورش استعدادهای جوانان در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی، استقلال اقتصادی کشور، توسعه فرهنگی و اجتماعی، ایجاد ثروت و ارزش افزوده از مسیر دانش، توانمندسازی جوانان و... اقدامات موثری انجام داده است و در زمینه‌های تخصصی از جمله سلول‌های بنیادی، موسسه رویان، درمان ناباروری و... از بدو تشکیل تاکنون منشاء خدمات ارزنده ای بوده است.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی، انجام تحقیقات توسعه‌ای و کاربردی، ارائه خدمات علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف مورد نیاز جامعه از اهداف مهم این نهاد است، اظهار داشت: امروز نگرش کلی در حوزه علمی و پژوهشی، مسئله محور بوده و همه اقدامات بایستی به رفع مشکلات اساسی جامعه معطوف شود و از نتایج دستاوردهای علمی در این جهت استفاده شود.

فتحی از آمادگی مجلس برای حمایت از طرح های توسعه ای جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: نقش جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه گیاهان دارویی، منابع طبیعی، آب و خاک، علوم و فناوری مواد غذایی، شیلات، دامپروری و ساخت سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی قابل کاربرد در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی حائز اهمیت است.

نماینده مردم کرستان در مجلس شورای اسلامی، به ظرفیت های اشتغال آفرین در استان اشاره کرد و افزود: می‌توان در قالب برنامه‌ای مشخص و مدون، با ماموریت گرا کردن فعالیت‌های پژوهشی و علمی از این ظرفیت به نحو مطلوب‌تری استفاده کرد چراکه سیاست جهاددانشگاهی این است که همه واحدهای این نهاد در سراسر کشور فعالیت‌های شاخصی براساس نیازهای ملی و مزیت‌های بومی استانی داشته باشند.


نظر شما :