/جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران/

تقویت فعالیت‌های جهاددانشگاهی با ایجاد یک زنجیره منعطف میسر می شود

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۴۶۲۸۵ تاپ خبر
رییس پارک علم و فناوری استان کردستان گفت: ساماندهی و تقویت فعالیت‌های جهاددانشگاهی با ایجاد یک زنجیره منعطف، سازمان یافته و ایجاد تعامل بیشتر با سایر بازیگران فعال در این حوزه میسر است.
تقویت فعالیت‌های جهاددانشگاهی با ایجاد یک زنجیره منعطف میسر می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: دکتر حامد قادرزاده با اشاره به ارزیابی تنوع و گستردگی فعالیت های جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی عمومی و ملّی با دامنه‌ی فعالیتی وسیع از دو منظر وسعت جغرافیایی و تنوع در فعالیّت قابل بررسی است.

وی افزود:  وسعت جغرافیایی باعث می شود تا فعالیت در اذهان عموم نهادینه و شناخت عمومی افزایش یابد و این موجب جذب حداکثری از دو منظر می‌شود؛ اول دسترسی به کل جامعه هدف و دوم امکان انجام فعالیت‌های مکملی در راستای کاهش هزینه‌های اجرا و افزایش انعطاف در عرضه فعالیت.

رییس پارک علم و فناوری استان کردستان، بیان کرد: از منظر تنوع می‌توان به افزایش امکان سرویس‌دهی هر یک از فعالیت‌ها به همدیگر، تامین سازمانی جامع در ارایه خدمات، پوشش حداکثری طرف‌های فراگیر، آموزشگر یا پژوهشگر و جامعه اشاره کرد.

وی در رابطه با نقش جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی دانش بنیان آورد در تحقق شعار سال ادامه داد: از آن جا که عنوان و فعالیت این نهاد با جامعه نخبگی و فعال علمی سر و کار دارد، اساسا ماهیت دانشی داشته و این ساختار در حین انجام فعالیت‌های اجرایی حوزه آموزش، فرصت دسترسی مستقیم به داده‌های لازم جهت انجام پژوهش و توسعه را به مجری می‌دهد.

به گفته قادرزاده، به عبارت ساده‌تر وسعت جغرافیایی و تنوع فعالیت، امکان ایجاد بانک داده و تحلیل داده‌کاوی و خلق دانش را از آن، جهت ادامه مسیر فراهم کرده است.

وی افزود: بنابراین، نهاد فعال امکان تولید اطلاعات مبتنی بر داده‌های دسته‌بندی شده و خلق دانش را به دست آورده و ذاتا دانش‌بنیان عمل می‌نماید و شغل‌های ناشی از آن قابلیت تعدیل و روزآوری را دارا خواهد بود. بر این اساس می‌توان در تحقق شعار سال موثر باشد.  

رییس پارک علم و فناوری استان کردستان، در رابطه با نحوه تقویت فعالیت‌های این نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی عنوان کرد: ارتباط با این نهاد بر مبنای مسایل تخصصی بوده و تا حد قابل توجهی دوسویه است، به طوری که هم در ایجاد و هم در دریافت دانش بهره‌مندی حاصل می‌شود.

به عقیده وی، ساماندهی و تقویت فعالیت‌های جهاددانشگاهی با ایجاد یک زنجیره منعطف و سازمان یافته، با ایجاد تعامل بیشتر با سایر بازیگران فعال در این حوزه میسر است.

قادرزاده تاکید کرد: البته توجه به جبران خدمات جامعه خدمت گیرنده و خدمت دهنده شرط بقای عرضه و تقاضای فعالیت‌های در حال اجرا در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی به ویژه در بخش رسانه است.


نظر شما :