رییس جهاددانشگاهی استان کردستان:
توازن در ابعاد شخصیتی، رمز عزتمندی امام خمینی(ره)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: اکبر اسدی در نشست تخصصی آشنایی با آرا و اندیشه های اخلاقی حضرت امام خمینی(ره) که در سالن جلسات فرمانداری بیجار و در جمع اعضای شورای اداری که به همت جهاد دانشگاهی برگزار شد، رمز عزتمندی امام خمینی(ره) را داشتن توازن در تمام ابعاد شخصیتی عنوان و ایشان را فردی متخلق دانست و افزود: حتی دشمنان انقلاب اسلامی نیز معترف به این اخلاق مداری و عزتمندی ایشان بودند چرا که رفتار ایشان منطبق بر آموزه های دینی بود.
اسدی در این نشست با طرح موضوعی مبنی بر تصور شخصیتی امام در اذهان عمومی بیان کرد: زندگی امام خمینی (ره) را می توان به چهار دوره کودکی تا نوجوانی، جوانی، میانسالی و پیری تقسیم کرد.
وی تصریح کرد: با صرف نظر از دوران کودکی و نوجوانی امام خمینی(ره)، که می شود ساعت ها در رابطه با آن صحبت کرد، دوره جوانی را که اوج احساسات و هیجانات هر فردی محسوب می شود، ایشان این دوران را صرف سیر و سلوک عرفانی و فلسفه نمود.
وی بیان کرد: کتاب کشف الاسرار از آثار ارزشمند دوران جوانی حضرت امام(ره) است که در سن ۲۷ سالگی نوشته شده، کتاب مصباح الهدایه در ۲۹ سالگی بوده که مضامین عرفانی بسیار بلندی دارند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان دوران میانسالی زندگی امام راحل را بسیار پربار خواند و تاکید کرد: با نگاهی به کتاب چهل حدیث امام خمینی رحمة الله که در دوره میانسالی نگاشته شده است در میابیم که دغدغه اصلی ایشان در این دوران اخلاق بوده است.
وی ورود حضرت امام خمینی به عرصه ی سیاست را در دوران پیری و بر خلاف سایر سیاستمداران دانست و بیان کرد: در سال ۱۳۴۱ امام خمینی رضوان الله علیه با ورود به عرصه ی سیاست و با ابراز مخالفت با لایحه ی انجمن های ایالتی و ولایتی مواضع خود را در مخالفت با این طرح بصورت رسمی بیان کرد.
اسدی اظهار کرد: با وجود تبعات بسیار سنگین در دوره ای که حکومت طاغوت و حکومت زور و دیکتاتوری غالب بود امام راحل اعلام مواضع نمودند.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان افزود: چنین شخصی که جوانی خود را صرف عرفان و فلسفه، میانسالی خود را صرف اخلاق و دوران کهولت و پیری خود را صرف امور سیاسی کرده است، توانست امور حساس سیاسی را تحت آموزه های دینی و معنوی گرفته و لغزشی از خود نشان ندهد.
وی با مرور سرگذشت رهبران و سیاستمداران تاریخ گفت: شاید قیاس درستی نباشد اگر بخواهیم دوره ی زندگی پر برکت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه را با چنین انسان هایی که سرگذشت مشقت باری داشته اند مقایسه کنیم اما وجه تمایز اصلی زندگی امام راحل، داشتن توازن در تمامی ابعاد شخصیتی ایشان نسبت به سایر سیاستمداران بوده است.
اسدی ادامه داد: یعنی حضرت امام هم به وظایف دینی و الهی خود به درستی عمل می کرد، هم به حقوق مردم و بطور کلی حق الناس دقت نظر داشت و هم به حق النفس به دقت رسیدگی و اهمیت می داد.
وی در پایان با اشاره به شیوه زندگی امام خمینی و ساده زیستی ایشان خاطر نشان کرد: امام راحل الگوی کامل و بی بدیل ساده زیستی عصر حاضر است و باید تمام مسئولان در هر جایگاه و مقامی که هستند زندگی بنیانگذار انقلاب اسلامی را سرمشق اقدامات خود قرار دهند.
نظر شما :