نشست تخصصی تبیین آراء و اندیشه‌های امام خمینی(ره) در کردستان برگزار شد

۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۵ کد : ۴۴۶۷۷ فرهنگی تاپ خبر
نشست تخصصی بررسی آراء و اندیشه‌های امام خمینی(ره)به همت جهاددانشگاهی کردستان و با همکاری بسیج کارمندان امروز، ۱۲ خردادماه در استانداری کردستان برگزار شد.
نشست تخصصی تبیین آراء و اندیشه‌های امام خمینی(ره) در کردستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان:  اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی کردستان در نشست آشنایی با آراء و اندیشه‌های امام( ره) که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد، به ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی(ره) در حوزه اخلاق پرداخت و اظهار کرد: در دوره کنونی بیش از هر زمان دیگر نیازمند شناخت هر چه بیشتر ابعاد شخصیتی حضرت امام راحل هستیم.

وی با اشاره به اینکه اخلاق به معنای این است که ما رفتار خود را مزین به صفات نیک و پسندیده کنیم، افزود: اخلاق آراستن و مزین کردن رفتار اجتماعی و فردی به صفات نیکوست که این امر موجب می‌شود تا دیگران نیز از همنشینی با ما لذت ببرند و رعایت کردن ظرافت‌ها در رفتار موجب می‌شود که ما بیش از پیش به قله انسانیت نائل شویم.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: در کنار تلاش برای کسب عناوین مختلف تخصصی دانشگاهی، پست‌های مدیریتی و کسب مدارج مختلف در عرصه‌های گوناگون باید رفتارهای خود را به اخلاق پسندیده مزین کنیم که در این خصوص نیازمند الگو هستیم.

وی در ادامه گفت: مشکل امروز جوامع انسانی عدم رعایت اخلاقیات است و متأسفانه همه ما در این موضوع دچار سیری کاذب شده‌ایم و احساس نیاز نمی‌کنیم.

اسدی اظهار کرد: هر انسانی باید در طول شبانه روز ساعتی را به تفکر و تأمل در رفتار و اعمال خود بپردازد تا بتواند صفات نیک را در خود پرورش دهد و صفات ناپسند را از رفتار خود دور کند. و در این صورت است که جامعه به مدینه فاضله تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت انتقال ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی به نسل جوان گفت: جوانان امروز که آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند نه درک درستی از انقلاب اسلامی و نه دوران هشت سال دفاع مقدس دارند.

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان گفت: باید اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) در تمامی ابعاد برای همه به ویژه جوانان به درستی تبیین شود. تا همه بتوانند به درک درستی از اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برسند.

وی افزود: محبوبیت امام( ره) در بین آحاد ملت به قدری بود که بزرگترین استقبال از طرف عموم مردم در سال ۵۷ و بیشترین بدرقه تاریخ بشریت را در سال ۶۸ در زمان رحلت ایشان داشتند.

اسدی بیان کرد: در یک تقسیم بندی فرضی دوران زندگی امام خمینی(ره) را می‌توان به چهار دوره کودکی و نوجوانی، جوانی، میانسالی و پیری تقسیم کرد، که هرکدام از این دوران اقتضائات خاص خود را داشته است. امام خمینی(ره) دوره جوانی خود را به عمدتا به عرفان و فلسفه، دوره میانسالی را به اخلاقیات و دوران کهولت و پیری را به سیاست پرداخته که رمز موفقیت امام خمینی(ره) نیز در بین تمام سیاستمداران قرن حاضر این امر بوده است.

وی افزود: رمز موفقیت بنیانگذار انقلاب اسلامی این بود که دوران جوانی خود را به عرفان و فلسفه و دوران جوانی خود را به اخلاقیات پرداخت و همین امر موجب شد تا هیچگاه در عرصه سیاسی متززل نشود. چراکه نیت خدایی در تمام ابعاد زندگی امام راحل سایه افکنده بود.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان گفت: نبود توازن در زندگی یکی از عمده‌ترین مشکلات امروزی انسان‌هاست. داشتن شخصیت کاریکاتوری و عدم توازن در ابعاد مختلف وجودی، سبب عقب ماندن انسان از زندگی سالم و ایجاد مشکلات مختلف شده است.

وی با اشارە بە اینکە برتری انسان نسبت بە سایر مخلوقات در قوە تفکر اوست، اظهار کرد: انسان هموارە باید از قوە تفکر و اندیشە خود استفادە کرده و متناسب با آن رفتار خود را اصلاح کند.

اسدی افزود: نسخە موفقیت در دنیا و آخرت داشتن توازن در ابعاد شخصیتی است؛ چراکه اگر هرانسانی این توازن را در ابعاد شخصیتی خویش رعایت کند دنیا بە مدینە فاضلە‌ تبدیل خواهد شد.

وی افزود: امام خمینی(ره) تا لحظات پایانی عمر هموارە بە رعایت آراستگی خود و سلامتی جسم و روح خویش بسیار اهمیت می‌دادند.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان یادآور شد: یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت امام خمینی در نزد عموم مردم داشتن ظرافت‌های رفتاری و توازن در ابعاد شخصیتی ایشان بود. چراکه امام( ره) به درستی هم به رعایت وظایف خود نسبت به حق الله، حق النفس و حق الناس عمل می‌کرد.


نظر شما :