دفتر نمایندگی ذخیره سازی خون بند ناف جهاددانشگاهی استان کردستان در جایگاه دوم کشور قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، دفتر نمایندگی مازندران با 63% و دفتر نمایندگی کردستان با 30% رشد مثبت بهترین عملکرد را طی سال 1400 داشته اند.
همچنین دفتر نمایندگی کرمانشاه با 9 درصد، اصفهان و قم 8 درصد و لرستان با رشد 7 درصدی رتبه های بعدی را به خوداختصاص دادند.
این بانک با داشتن ۳۲ نمایندگی در استان های مختلف توانسته است، با استاندارد سازی فرآیند جمع آوری و فریز نمونه های خون بندناف و همچنین مراکز پیوند علاوه بر درمان بیماری های بدخیم و نجات جان انسان ها و افزایش چشمگیر امید به زندگی در کشور، از خروج ده ها هزار دلار ارز برای تامین سلول از سایر کشورها جلوگیری کند.
سحر نجفی مدیر دفتر نمایندگی بانک خون رویان گفت: ذخیره سازی خون بند ناف یک مسئله مهم در زندگی است که باید با اطلاع رسانی دقیق این مهم را جز سبد کالای خانواده قرار بدهیم.
وی با اشاره به اینکه دفتر نمایندگی ذخیره سازی خون بند ناف رویان در سال 88 در کردستان تاسیس شد، گفت: در سال 1399 این دفتر توانسته بود 320 نمونه جمع آوری بکند، که این مهم در سال 1400 با اطلاع رسانی های موثر در جراید و خبرگزاریها، برگزاری نشست های تخصصی با پزشکان توانست تعداد نمونه های ذخیره شده را در استان به 420 نمونه ارتقا پیدا بدهد و شاهد رشد 100 درصدی باشیم.
مدیر نمایندگی دفتر رویان جهاددانشگاهی استان کردستان یادآور شد: ذخیره سازی خون بند ناف ضامن سلامتی فرزندان است و ما باید این مهم را در جامعه فرهنگ سازی بکنیم تا بتوانیم نمونه های بیشتری را در سطح استان جمع آوری بکنیم.
گفتنی است: در حال حاضر در بانک خون بندناف رویان حدود 175هزار نمونه ذخیره سازی شده است.
نظر شما :