امام جمعه اهل سنت بیجار:

جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و مهارت آموزی جایگاه رفیعی دارد

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۹ کد : ۳۳۳۵۴ عمومی
ماموستا محمدیان با اشاره به جایگاه خوب مهارت آموزی جهاددانشگاهی به لزوم تغییر فرهنگ مردم از مدرک‌گرایی به مهارت محوری تاکید کرد.
جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و مهارت آموزی جایگاه رفیعی دارد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: ماموستا لقمان محمدیان، امام جمعه اهل سنت بیجار در بازدید از جهاد دانشگاهی این شهرستان به جایگاه رفیع جهاددانشگاهی در حوزه‌ آموزش و مهارت در کشور و استان کردستان اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی در بیجار فعال است و عملکرد خوبی دارد و با توجه به برگزاری نماز جمعه و حضور مردم در مساجد می‌توان از ظرفیت این نهاد برای مهارت‌آموزی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه متاسفانه مدرک‌گرایی به معضل جدی در ایران تبدیل شده است، افزود: باید تلاش کنیم فرهنگ مردم را به سمت و سوی مهارت آموزی ببریم.

وی ادامه داد: با توجه به پژوهشکده گیاهان دارویی که در ساختار جهاد دانشگاهی فعالیت می‌کند امکان مهارت آموزی در این خصوص و طب سنتی امکان پذیر است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان بیجار، اعلام کرد: با توجه به تخصص خود در طب مکمل، آمادگی همکاری با جهاددانشگاهی در این حوزه را دارم.

راحله شریفیان مدیر جهاد دانشگاهی بیجار در ادامه این دیدار به حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی و علمی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی بنا به خلأهای موجود در کشور به موضوعات ورود می‌کند و پژوهشگاه رویان سرآمد حوزه علمی جهاد دانشگاهی بر اساس پاسخ به نیازهای کشور است.

وی به ورود به حوزه دانش‌بنیان شدن تولیدی های شهرستان بیجار بنا به نیاز شهرستان اشاره و تصریح کرد: ۱۵ شرکت در بیجار که قابلیت تبدیل به هسته فناور را داشتند شناسایی شدند که با برگزاری جلسات متناوب با آموزش‌های مختلف، از این تعداد چهار شرکت موفق به پذیرش در پارک علم و فناوری شدند.

مدیر جهاد دانشگاهی بیجار در خصوص راه اندازی درمانگاه در ساختمان موقوفه امامیه اظهار کرد: محور فعالیت‌های جهاد دانشگاهی اقدامات نوآورانه و فناورانه بوده و برنامه این است که در کنار کارهای متداول درمانی، مرکز نوآوری و شکوفایی سلامت را ایجاد و استارت آپ‌های حوزه سلامت و درمان در این مکان برگزار شود؛ ضمناً بنا داریم که این درمانگاه به صورت مجازی نیز فعالیت داشته باشد.

شریفیان به دوره‌های جهاد دانشگاهی در بیجار اشاره کرد و گفت: از دوره‌های عمومی به سمت دوره‌های تخصصی و مهارت محور حرکت شده است، دوره تربیت معلم مدارس ابتدایی و دوره تکنسین داروخانه از دوره‌هایی بود که در شهرستان برگزار نشده بود و با برگزاری این دوره‌ها تعدادی از آموزش دیده‌ها جذب بازار کار شدند.

وی با استقبال از پیشنهاد همکاری امام جمعه اهل سنت بیجار، عنوان کرد: به افرادی با جایگاه اجتماعی و علمی شما برای تقویت فرهنگ مهارت آموزی نیاز داریم و برای ما افتخار است که با امام جمعه اهل سنت به عنوان مدرس همکاری کنیم.


نظر شما :