/به همت مرکز ذخیره سازی بند ناف رویان در کردستان /
اولین نشست تخصصی ماما ها و متخصصان زایمان شهرستان قروه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان: نجفی اظهار کرد: به منظور سرعت عمل بیشتر و رضایت مراجعه کنندگان محترم، در بیمارستان سطح شهر، دو کارشناس خونگیر با این شعبه همکاری نموده و به طور جداگانه اقدام به خونگیری می کنند.
ایشان دربیان علمی تخصصی فرآیند خون بند ناف توضیح دادند:
سلول بنیادی نادر توانایی خود نوسازی (Self Renewing) و تمایز (Differentiating) به انواع سلولها از جمله سلولهای خونی، قلبی، عصبی و غضروفی را دارند. هم چنین در بازسازی و ترمیم بافتهای مختلف بدن بدنبال آسیب و جراحت موثر بوده و میتوانند به درون بافتهای آسیب دیدهای که بخش عمده سلولهای آنها از بین رفته است، پیوند زدهشوند و جایگزین سلولهای آسیب دیده شده و به ترمیم و رفع نقص در آن بافت بپردازند. به دلیل توانایی منحصر به فرد سلولهای بنیادی، این سلولها امروزه از مباحث جذاب در زیست شناسی و علوم درمانی است. هم چنین تحقیقات در این زمینه دانش ما را درباره چگونگی رشد و تکوین یک اندام از یک سلول منفرد افزایش داده و مهم تر آنکه به فهم مکانیزم جایگزینی سلولهای سالم با سلولهای آسیب دیده کمک کرده است سلول های بنیادی خون بندناف خون بندناف خونی است که پس از تولد در بندناف و جفت باقیمانده و دور ریخته میشود.
سحرنجفی در ادامه جلسه به تشریح موارد سلامت مادر و چگونگی آزمایشات و اهمیت سلامت مادر پرداخت و تاکید نمودند که در کنترل سلامت مادر حتی موارد عفونت تنفسی نیز باید مورد توجه قرار گیرد .
در پایان جلسه فعله گری مدیر مرکز جهاددانشگاهی قروه از همکاری شبکه بهداشت و درمان تقدیر و تشکر نمودند .
نظر شما :