جانشین فرمانده مرزبانی استان کردستان

بهر‌ه‌‌مندی از ظرفیت گردشگری مرزها یک اولویت است

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۰ کد : ۲۶۱۱۵ فرهنگی

سرهنگ سپهری، جانشین فرمانده مرزبانی استان کردستان در ادامه این مراسم اظهار کرد: رصد علمی مرز می‌تواند به رفع مشکلات مرز کمک کند و امید است که خروجی همایش ملی مرز، مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی در کردستان نیز زمینه تغییر دیدگاه و رویکرد دست اندرکاران مرز را فراهم کند و آن را به جایگاه واقعی خود برساند.

وی با اشاره به مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی که محوریت اصلی این همایش است، افزود: رسالت اصلی مرزبانی کنترل و امنیت مرز است اما معتقدیم با توجه به تجربه‌های کسب شده در مرز، اگر از ظرفیت‌های موجود استفاده شود، می توانیم به امنیت پایدار برسیم.

جانشین فرمانده مرزبانی استان کردستان با اشاره به وجود ۲۲۷ کیلومتر مرز مشترک استان فرهنگی کردستان با کشورهای همسایه بیان کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه فرهنگی در مرز وجود دارد که بهره مندی از آن ها می تواند در بسیاری از موارد و نابسامانی‌های مرز تأثیر گذار باشد.

وی به ظرفیت‌های بلااستفاده گردشگری مرزهای استان کردستان اشاره کرد و افزود: بسیاری از موضوعات و نابسامانی‌هایی که ریشه در اقتصاد دارد و معیشت مرزنشینان را تحت تاثیر قرار داده است را می‌توان با بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها رفع کرد.

سرهنگ سپهری تأکید کرد: با مدیریت موضوعات اقتصادی و معیشت مرزنشینان می‌توان بسیاری از مسائل فرهنگی را مدیریت کرد، چراکه در مناسبات اجتماعی و فرهنگی مرزنشینان اولین جامعه ای هستند که به لحاظ کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با آن درگیر شده و تحت تاثیر قرار می‌گیرند.

وی افزود: اکنون دیگر از دهکده جهانی عبور کرده و به یک اتاق شیشه‌ای رسیده‌ایم و همه اتفاقات جهان در کمترین زمان ممکن به صورت آنلاین در اختیار مردم قرار می‌گیرد، لذا می‌طلبد که حساسیت ها و توجهات را نسبت به مرز افزایش دهیم.

جانشین فرمانده مرزبانی استان کردستان اعلام کرد: با مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های مناطق مرزی و همچنین بهره‌مندی از ظرفیت‌های اجتماعی که در مردم مرزنشین که مردمانی اصیل و با فرهنگی هستند، می‌توانیم امنیت را برقرار کنیم.

وی به مشارکت مردم مرزنشین در برقرار امنیت تأکید کرد و گفت: تحقق این مهم و بهر‌ه‌مندی از ظرفیت‌های فرهنگی در مرز زمینه فراهم کردن امنیت پایدار را به دنبال دارد و امنیت پایدار نیز زمینه ساز استقرار و توسعه در سایر حوزه‌ها است.

سپهری اعلام کرد: زمانی که وضعیت مردمان مرزنشین به حد مطلوب و قابل قبولی برسد و در همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برتر شوند، قطعا بسیاری از نابسامانی‌ها رفع می‌شود.

وی در پایان یادآورشد: حضور پررنگ‌تر در زمینه های اجتماعی و فرهنگی و کمک به این حوزه‌ها رویکرد اصلی در مرزبانی است تا بتوانیم امنیت را با دخیل کردن مردم به حد قابل قبولی برسانیم.


نظر شما :