عضو هیات رییسهی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد:
تحول در اقتصاد با حمایت از طرحهای نوآورانهی جهاددانشگاهی/ پوشش خلأهای حوزهی پژوهشی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، محسن فتحی با تقدیر از فعالیتهای 40 سالهی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در شناسایی و رفع نیاز در بخشهای مختلفی چون بخش آموزش، صنعت، کشاورزی، مسایل فرهنگی، آسیبهای اجتماعی و علوم انسانی یکنهاد پیشرو بوده است.
وی افزود: عملکرد و اقدامات جهاددانشگاهی در طول این سالها در بخشهای مختلف از جمله تربیت نیروهای جوان بهویژه دانشجویان بر کسی پوشیده نیست، این نهاد با بیش از ۱۰۰ واحد مستقر در سطح کشور، خدمات و فعالیتهای زیادی را برای پیشرفت و توسعهی پایدار انقلاب اسلامی انجام داده است.
عضو هیات رییسهی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران دولتی باید با یک نگاه ویژه به گسترش فعالیتها و پیشبرد اهداف و استفاده از ظرفیتهای جهاددانشگاهی توجه کنند.
وی با بیان اینکه در حوزهی پژوهش همچنان نیاز به برنامهریزی داریم، بیان کرد: جهاددانشگاهی میتواند با استفاده از ظرفیتهای در اختیار بخشی از خلأهای حوزهی پژوهشی کشور را پوشش دهد.
نمایندهی مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: کردستان ظرفیتهای بیشماری در حوزهی علمی و آموزشی دارد و لازم است با ساماندهی و استفاده از نیروهای انقلابی و توانمند زمینه رشد و توسعه استان را فراهم کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به همکاریهای علمی و آموزشی دانشگاه کردستان با اقلیم کردستان عراق، از جهاددانشگاهی بهعنوان هادی علمی انتظار میرود که از این ظرفیت بهخوبی برای رونق علمی و اقتصادی استان استفاده کند.
فتحی با بیان اینکه آمار بیکاری و درآمد سرانه کردستان متناسب با ظرفیتهای فراوان استان نیست، اعلام کرد: در این استان نوپذیری و نوگرایی خوبی وجود دارد و از طرحهای جدید بهخوبی استقبال میشود که امیدواریم با حمایت از طرحهای جهاددانشگاهی شاهد تحول در اقتصاد استان باشیم.
وی با اشاره به اینکه وجود نیروهای جوان و نخبه دانشگاهی در بدنه مجلس یازدهم میتواند به رشد بیش از پیش حوزهی علمی کشور کمک کند، خاطرنشان کرد: نگاه مجلس یازدهم به حوزهی دانشگاهی کشور یک نگاه ویژه و راهبردی است.
نظر شما :