چاپ دومین کتاب جهاددانشگاهی در آخرین روزهای سال

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۱ کد : ۱۶۸۱۱ فرهنگی

کتاب "خیابان ها به مثابه ابزارهایی برای دگردیسی سکونتگاه های فقیر نشین شهری"وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان ، کتـاب « خیابان ها به مثابه ابزارهایی برای دگـردیـسی سـکونتگاه هـای فـقـیر نشین شـهری » ترجـمه "میلاد دوستونـدی" و  "پـویا خانمحمدی"با شمارگان 100 نسخه در 3 فصل و 264 صفحه، در قطع رقعی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است کتاب حاضر با موضوع زاغه نشینی، آسیا، رفاه اجتماعی، آفریقای جنوب صحرا چاپ و عرضه بازار شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی کردستان، تماس حاصل کنند.

نظر شما :