به مناسبت هفته پژوهش و فن بازار در استان کردستان

توانمندیهای جهاددانشگاهی کردستان در معرض بازدید علاقمندان قرار گرفت

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۳۸۶۱ پژوهش
به مناسبت هفته پژوهش و فن بازار در استان کردستان، غرفه توانمندی های جهاددانشگاهی استان کردستان در معرض بازدید قرار گرفت.
توانمندیهای جهاددانشگاهی کردستان در معرض بازدید علاقمندان  قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، به مناسبت هفته پژوهش، غرفه  خدمات و توانمندیهای جهاددانشگاهی استان کردستان در نمایشگاه برپا شد.

در این نمایشگاه غرفه های مختلفی از دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه های مختلف استان کردستان برپا و در دید عموم قرار گرفت.

جهاددانشگاهی استان کردستان نیز با توجه به اینکه یک نهاد علمی پژوهشی است ، خدمات و توانمندیهای های خود را در معرض دید علاقمندان قرار داد تا بیشتر جامعه با پتانسیل های این واحد آشنا شوند.

گفتنی است: جهاددانشگاهی استان کردستان در حوزه های مختلف پژوهشی، اشتغال، آموزش و فرهنگی مشغول به فعالیت است که از این میان میتوان به مرکزتخصصی GIS ، مرکز نگهداری خون بندف ناف رویان و مرکز تحقیقاتی اتاف اشاره کرد.

نظر شما :